Facebook

3 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

-🥴-🤪-🥳-

Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartners, nya och gamla, som vi stött på under året. 2019 kommer vara året då vi växer snabbare än någonsin, med gemensamma krafter.

Med dem nya reglerna för raketer så vill vi passa på att förtydliga att alla ni som har kvar raketer kan vara lugna. Ni har både påskafton och Valborg kvar som de får avfyras på. Vill ni ha mer kan ni alltid kontakta oss här på Facebook för att fylla på förrådet. Men tänk på det att det är endast Nyår, påskafton och Valborg som man får skjuta utan tillstånd.

Vill ni ha fyrverkeri under övriga tiden på året kan våra pyrotekniker hjälpa er med tillstånd och avfyrning samt inköp av fyrverkeri som passar erat arrangemang.

Gott nytt år.

I filmen ser ni fyrverkeribatteriet Thunderbird.
...

View on Facebook

3 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

🎉🍾🥂 Nyårsafton är äntligen här! 🎊🤩💃

Fyrverkeributiken på Centralgatan 20 i Tierp har öppet fram till 16.00. Passa på att lyxa till det med effektfulla raketer, då det är sista nyårsafton raketer på pinnar säljs. Vi önskar alla ett fantastiskt firande ikväll.

#Raketer #Nyår #Firande #Nyår2019 #Fyrverkerier #ELaSAB #Guldkant
...

View on Facebook

3 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

🎉🎊🕛🥂🍾

Nu har fyrverkeributiken på Centralgatan 20 i Tierp öppnat för idag. I sortimentet finns bland annat stora tomtebloss, svävande lyktor (biologiskt nedbrytningsbara) och fontäner med glittrande regn.
Vi har öppet fram till klockan 16.00.
Välkomna!

#Nyår2018 #Fyrverkeri #ELaSAB #Nyår #Nyårsfest #Raketer #Tomtebloss
...

View on Facebook

3 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

I år har vi extra många av våran storsäljare Be Happy samt monstret Iron man. Skynda till våran butik på Centralgatan 20 i Tierp mittemot Hemköp, och köp dina tårtor innan dom tar slut. ...

View on Facebook

3 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

Nyårsafton närmar sig med stormsteg och #ViPåELaS är äntligen tillbaka i Tierp och säljer #fyrverkerier. Det här året står vi på Centralgatan 20, mitt emot Hemköp.

Vi har öppet fram till 19.00 ikväll.
Resterande dagar är ni välkomna mellan klockan 10.00 och 16.00.

Tänk på att:

Fyrverkerier och andra pyrotekniska produkter får enbart avfyras på nyårsafton från klockan 12.00 till nyårsdagen klockan 02.00.

Ta alltid hänsyn till människor och djur som befinner sig i närheten när du använder pyroteknik, särskillt i tätbebyggda områden.

Det är inte tillåtet att använda pyroteknik närmare än 200m från Vårdcentralen.

För mer information besök kommunens eller MSBs hemsida.

Vi önskar alla ett minnesvärt och säkert firande!

#Nyårsafton #Nyårsfest #Nyårsfiranfe
...

View on Facebook