Facebook

8 hours ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

#ViPåELaS befinner oss i #Ursvik tillsammans med Jobzone Sverige. Som stolta sponsorer av Running For Shelter deltar vi på evenemanget för femte året i rad. Även i år bidrar vi med vår #mobilscen, ljudanläggning och #ljudtekniker, samt en #hoppborg till barnen.

Running for shelter är en välgörenhetsstafett vars mål är att hjälpa icke vinstdrivande välgörenhetsorganisationer, stora som små, med att nå sina mål. Den grundades 2014 av bemanningsföretaget #Jobzone. Varje år väljer de ut en ny organisation att samarbeta med och anordnar en löparstafett där varje lag springer 20 km vardera fördelat på 5 personer. Hela överskottet från stafetten går oavkortat till en vald organisation.

Årets utvalda organisation är Min Stora Dag.
Många barn i Sverige har allvarliga sjukdomar och diagnoser som gör att livet ser annorlunda än för de flesta. Min Stora Dag flyttar för en stund fokus från det tuffa och jobbiga med sjukhusbesök och behandlingar, genom att planera upplevelser som ger en paus och extra styrka när det behövs som mest

För att läsa mer om Running for shelter: runningforshelter.se/

För att läsa mer om Min Stora Dag: www.minstoradag.org

Vill du veta mer om oss på #ELaSAB är du välkommen att besöka www.elasab.se eller höra av dig till oss på info@elasab.se

#välgörenhet #löplopp #mycketlyckatevent #MinStoraDag
...

View on Facebook

6 days ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

Idag har #ViPåELaS befunnit oss i #Hagaparken. Barn födda 2006–2012 har sprungit #PrinsDanielsLopp där alla deltagare är vinnare och får medalj. Inga mindre än självaste #PrinsDaniel, #CarolinaKlüft och #Bolibompa har talat och underhållit.

Vår uppgift har innefattar att leverera vår #mobilscen och vår #ljudvagn.

Ljudvagnen är en mobil ljudanläggning med högtalarhorn som kan hissas upp till 9 meter upp i luften. Vagnen är byggt för att kunna fylla stora områden med det ljud, både tal och bakgrundsmusik.

Behöver du hjälp med att planera och/eller genomföra ett event? Hör av dig till oss på info@elasab.se

Besök oss på www.elasab.se

#springa #pepdagen #motion #tävling
...

View on Facebook

2 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

Pep-dag i Hagaparken ...

View on Facebook

Höstens läckerheter är runt hörnet. Alltså härliga hemmakvällar, varm choklad och mysiga långbyxor. Men även kickoffs, föredrag och sammankomster där en scen passar bra.

#ViPåELaS erbjuder ljud- och ljuspaket till en innomhusfest, mobilscen till en tillställning utomhus och aktiviteter till er som vill skratta med varandra.

Besök oss på www.elasab.se
Hör av dig på info@elasab.se

Vi ser fram emot hösten 2018!

#kickoff #bröllop #födelsedagsfest #demonstration #föredrag #saminarium #föreläsning #debatt #konsert
...

View on Facebook

3 weeks ago

ELaS AB - Extreme Light and Sound

Bredängsdagen har premiär! 😀🍔👍🍿🎉

För första året arrangerar Ung-arena folkfest i Bredängsparken. Kom ner till oss och lek i våra 8 uppblåsbara aktiviteter, ät en bit mat och ta en sockervadd eller glass till dessert. På scen uppträder standup komiker från klockan 16.00.

För information om aktiviteter, scen, funfood eller eventplanerare, kontakta oss på info@elasab.se

#ViPåELaS #mobilscen #ljudtekniker #mycketlyckatevent
...

View on Facebook