Koncept paket


Ibland kan det vara lite svårt att veta vad man ska ha. Här har vi färdiga koncept med beskrivningar om vart dom passar. Detta är ett litet urval om vad vi levererar.


Studentmottagning basic: Tält 10×6 m med plats för upp till 80 personer med 10 ståbord samt buffébord. Ljudanläggning för bakgrundsmusik samt tal. Mysig belysning samt pynt med flaggor av kundens val och björkris.

Pris från: 8 000:-


Studentmottagning fest: Tält 10×6 m med plats för upp till 80 personer med 10 ståbord samt buffé bord. Ljudanläggning för fest inklusive DJ som får er att hålla igång hela natten. Mysig belysning för mottagning och rörligt festljus för dans och fest, pynt med flaggor av kundens val och björkris.

Pris från: 12 000:-


Brölopp basic: Tält 5×5 m inkl. golv med matta i önskad färg. Plats för upp till 24 sittande personer. Bord och stolar med tygsist. Borden levereras med vita dukar och en st 5 armad kandelaber per bord. Högtalaranläggning för tal och bakgrundsmusik, mysig belysning.

Pris från 9 000:-


Brölopp XL: Tält 5×20 m inkl. golv med matta i önskad färg. Plats för upp till 120 sittande personer. Bord och stolar med tygsits. Borden levereras med vita dukar och två st 5 armade kandelabrar per bord. 

Pris från 28 000:-


Företagsfesten: Ljud och ljuspaket för tal och bakgrundsmusik samt miljö och dans/show ljus. Karaoke eller DJ för nöje långt in på småtimmarna. 

Pris från 9 000:-