#ViPåELaS


Vilka är #ViPåELaS? Vart kommer de ifrån och vart är de på väg?  Svar på dessa frågor hittar du här nedan.

#ViPåELaS består till största del av Joakim Hellberg och Karolin Trump. Det är de ni möter ute på jobb, det är de som svarar på era samtal och mail och det är de som skriver på sociala medier. Företaget tar ibland hjälp av frilansande experter då ordinarie personalstyrka inte räcker till. Du känner alltid igen oss på våra svarta kläder med det gula lejonet på, och alla som har våra profilkläder kan du självklart vända dig till med dina frågor och funderingar. ELaS AB fick sin start som en familjeverksamhet redan 1998 (då som Extreme Light and Sound), på Södermalm i Stockholm. Idéerna och visionerna fick snabbt fart och redan år 2000 registrerades verksamheten som enskilt firma. Grundaren, Joakim Hellberg, började då utveckla sitt intresse för event till en karriär inom branschen. ELaS AB har sedan dess avancerat från att anordna mindre tillställningar till att skapa och medverka i större privata fester samt event på festivalnivå.

Företaget omregistrerades till aktiebolag år 2010 och utvecklingen resulterade i längden till att år 2015 anställdes Karolin. Som en eldsjäl kom hon in i företaget med en ny blick och vilja att utmana företaget med nya ideér, mot nya äventyr.

Idag jobbar Joakim och Karolin sida vid sida, för att utmana, upptäcka och stå till tjänst på den höga nivå de satt för ELaS. Visionen är fler samarbeten, större event och en konstant förhöjning av kvalitet mot dig som kund.

”Ingen ide är för stor, ingen detalj är för liten!” är vårt motto, specifikt framtaget för vår nya och uppdaterade inställning till möjligheterna som finns framför oss.