#ViPåELaS


Vilka är #ViPåELaS? Vart kommer de ifrån och vart är de på väg?  Svar på dessa frågor hittar du här nedan.

#ViPåELaS består till största del av Joakim Hellberg och Karolin Trump. Det är dem ni möter ute på jobb, det är de som svarar på era samtal och mail och det är de som skriver på sociala medier. Företaget tar ibland hjälp av frilansande experter då ordinarie personalstyrka inte räcker till. Du känner alltid igen oss på våra svarta kläder med det gula lejonet på, och alla som har våra profilkläder kan du självklart vända dig till om du har frågor och funderingar. ELaS AB fick sin start som en familjeverksamhet redan 1998 (då som Extreme Light and Sound), på Södermalm i Stockholm. Idéerna och visionerna fick snabbt fart och redan år 2000 registrerades verksamheten som enskilt firma. Grundaren, Joakim Hellberg, började utveckla och avancera sitt intresse för event till en helhjärtad karriär inom branschen. ELaS AB har sedan dess utvecklat från att anordna mindre tillställningar till att skapa och medverka i större privata fester samt event på festivalnivå.

Företaget omregistrerades till aktiebolag år 2010 och utvecklingen resulterade i längden till att år 2015 anställdes Karolin. Som en eldsjäl dedikerade hon sig till företaget, med en hunger och vilja att utmana företaget med nya ideér, mot nya äventyr.

Idag jobbar Joakim och Karolin sida vid sida, för att utmana, upptäcka och stå till tjänst på den höga service- och kvalitetsnivå som ELaS AB satt för sig själv. Visionen är fler betydelsefulla samarbeten, mer avancerade event och en konstant förhöjning av kvaliteten.

”Ingen ide är för stor, ingen detalj är för liten!” är vårt motto, specifikt framtaget för vår nya och uppdaterade inställning till möjligheterna som finns framför oss.